14 komentářů
  1. Barva je pěkná, ale z profilu nedělá podprsenka pěkná prsa, splácne je a zařezává se Ti, zepředu také nic moc. Navíc švy nevypadají pod tričkem vůbec hezky. Máš mnohem hezčí podprsenky :)
    Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hezčí určitě, ale i tahle najde svoje využití :-)

      Vymazat
    2. Mám jí už od začátku léta a je super. Švy trochu vidět jsou, ale pokud je tričko nejednobarevné, ale s nějakým potiskem, tak není nic vidět. A co se týče zadního dílu, zatím drží ;-)

      Vymazat
    3. Díky za reakci :-) Dokud se o těch švech nezačalo tak mluvit, tak mi to ani nepřišlo, ale je fakt, že teď zpětně uznávám, že jsou docela vidět.
      Co se týče obvodu, tak budu doufat, že nepovolí (nebo aspoň ne moc :-)

      Vymazat
  2. Triola je taky dobrá značka, ale taky u ní preferuji střih s T-švem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já pravě až tak ne. U většiny značek mi T-šev vůbec nesedí. Mám radši half-cup

      Vymazat
    2. A od Trioly jsi zkoušela nějaké s T-švem? Podle mě jsou tak perfektní, že musí sedět každému. :-) Ale je pravda, že tato mě taky lákala, ještě jsem nezkoušela, ale měla bych trochu obavu z těch prosvítajících švů, to u T- švu není vidět nic, skoro jako u lisovaného. Škoda, že zatím nemají nějakou takovou tělovou, takto lehoučce zdobenou u výstřihu, s T-švem v mé velikosti, ideálně ještě s ramínky s možností fixace do kříže, to je bezva vychytávka.

      Vymazat
    3. T-šev jsem myslím ještě nezkoušela. Řekla bych, že neměli nic v mé velikosti. Už si to ale přesně nepamutuju. Budu to ale muset zkusit znovu :-)

      Vymazat
  3. Ahoj, od Trioly mám dva kousky s T-švem 70G, pohodlnost je bezkonkurenční a kupovala jsme ji jako čistě praktickou: "Dejte mi něco co sundám až to budu potřebovat vyprat". A to splnila. Jsem ráda, že se v článku vyskyl postřeh, že nedělá takový dekolt jako jiné kusy. Já popravdě nechápu jak se jim podařili vyfotit propagační fotky s krásnými kulaťoučkými dekolty. Žádná velikost mi prsa nezvedla. Maximálně když jsem hodně utáhla ramínka tak se to o pár milimetrů pohlo, ale ta ztráta pohodlnosti za ten kousek nestála. To je jen takový postřeh.

    Nicméně chtěla bych se zeptat jestli už pozorujete nějaké vytahání, které jste zmínila. Já jsme obě podrpsenky teď vyřadila, protože mám pocit, že jsou mi přes obvod strašně velké. Nejsem si jistá jestli je to jen subjektivní pocti, nebo jsem trošku zhubla v oblasti hrudníku. Je pravda že jiné kusy přeba Panache sport nebo jednoduchou černou od Parafit mám teď velikosti 30, ale jsou to přesně ty kusy, které sice drží jak přibité, ale po tréniku nebo dni v práci je ráda hodně rychle sundám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za potvrzení toho, že i někomu jinému neudělá Triola žádný extra dekolt :-) Ale pohodlnost je u téhle opravdu bezkonkurenční.
      Co se týče povolení obvodu, tak se opravdu vytáhl. Nenosím ji nějak často, vlastně většinou jen na chalupu, a povolila docela hodně. A to nejen pocitově, ale i na pohled. Popraskala v ní ta elastická vlákna a udělaly se takové ty varhánky.

      Vymazat
    2. Dík, pravděpodobně se půjdu podívat po jiné značce, protože ta co se mi teď líbila (Charme 20727) od Trioly tak uvádí na zadní části dokonce 26% elastanu.

      Vymazat
    3. Nj, je to škoda, protože podprsenky jsou opravdu pohodlné. Ale co s nimi pak, když se rychle vytahají.
      Jinak co se týče pohodlnosti, tak mám ještě velmi dobrou zkušenosti s longline podprsenkami: http://www.abracabra.cz/search/label/Longline

      Vymazat
  4. Před pár dny jsem si šla zoufalá koupit podrsenku, jednu tělovku na přechodné období (6. měsíc těhotenství, do teď 75D,75DD a nyní 80DD-F) a vlastně jediná co mi seděla na moje bolavá prsa po pěti měsících pouze v prádlových topech, byla tahle od Trioly. Koupila jsem ji za necelých 500,- což pro mě bylo hlavní, krom toho že je univerzální, zatím jinou nechci a za pár týdnů už poběžím pro kojící podprsenky (což je teda peklo samo o sobě, absolutně žádná mi nesedí ani přibližně, a to mám prsa celkem "normální a běžná" takže námět na článek:)
    Souhrnem Like You vyhovuje i na citlivá prsa, příjmená, v 80E pohodlná, jen trochu kratší ty kostice, ale přesto prsa drží tam kde mají být, spíš pocit, že bych snesla i dělší kostici v podpaží. Pevný obvod díky kterému tolik nebolí záda jako když chodím bez nebo v takových těch elastických podprsenkách, pevná ramínka a přesto nevypadají blbě, prsa ač mám od sebe docela hezky drží, netvarují a netlačí k sobě což bych teď nesnesla. Takže pro mě výborná na pár měsíců těhotenství, kdy jiné prádlo je moc drahé na to, abych ho za chvíli vyhodila, přesto kvalitní a hlavně pohodlí (i když co si budem povídat, nejlepší je sundat doma všechno)

    Jinak chci říct, že blog ráda sleduji a těším s na nové články všeho druhu! Držím palce, ať vám vydrží zápal a energie to sepisovat.

    Alena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za komentář :-)
      Jsem ráda, že jste u Trioly dobře pochodila a našla, co Vám sedí. Co se týče kojicích podprsenek, tak to mám už delší dobu v plánu, ale chtěla bych, aby to byl nejen přehledový článek, ale i s nějakými mými zkušenostmi. A vzhledem k tomu, že těhotenství teď neplánuji, tak je to komplikovanější :-)

      Vymazat