12 komentářů
  1. Tělová Freya Deco: ta na levé straně je nová? P.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak :-) Říkala jsem si, že pro znalce to nebude nic těžkého. Takže už jsem odhalila tělovou Triolu, novou tělovou Deco, tak teď už zbývá jen ta puntíkovaná.

      Vymazat
  2. Haha, jasne, stara a nova! Mam ji taky, vubec se nevytaha a nezmeni rozmery, ale po delsi dobe a prani ztrati barvu. Ale opravdu az po dlouhe dobe:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máte pravdu ve všech bodech :-) Opravdu je to nová a stará. A Deco se fakt nevytahá. Jen tu barvu po pár měsících trochu ztratila. Vlastně jsem tu novou vůbec nemusela kupovat, protože pořád je naprosto funkční, jen ne tak hezká. Ale když koupit ji za necelých 800 Kč a to ještě v ČR, to se jen tak nepoštěstí.

      Vymazat
    2. Já si třeba svou poslední podprsenku koupila rovnou dvakrát. Obě jsou úplně stejné, ale při tom, jak špatně se mi shání prádlo a jak moc je pohodlná mi to vlastně vůbec nevadí Co kdyby se třeba přestala vyrábět :D P.

      Vymazat
    3. To je hezké :-) Já tak daleko ještě nedospěla, mám jen stejný model ve více barvách. Která podprsenka to je, jestli se můžu zeptat?

      Vymazat
    4. Spíš možná vážně trochu šílené :D Je to Felina Un:usual 706183 hnědočerná zebra, mám už třetí od stejné značky a stejného typu, ale ze záhadného důvodu je tahle nejpohodlnější. Víc se mi líbí podprsenky z vyšším středem, ale moc dobře mi nesedí. P.

      Vymazat
    5. V té černobílé verzi vypadá dobře :-) Černohnědá se mi až tak nelíbí, ale to je tím, že obecně moc nemusím hnědou barvu.

      Vymazat
    6. Jj, to chápu, taky nemám hnědou moc ráda, ale ve skutečnosti je ta barva nějak zábavnější než na fotce. A taky jsem chtěla tmavá ramínka a ta bílá prostě moc svítila :) P.

      Vymazat
    7. Jo, to tak bývá, že prádlo vypadá na fotce často jinak než ve skutečnosti :-) Bílá ramínka naprosto chápu.

      Vymazat
  3. Ano, Masquerade se opravdu pouze přejmenuje na Panache Black. Určitě se nic rušit nebude, značka je velmi oblíbená (nejen na českém trhu). Takže žádné obavy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za ujištění :-) Opravdu by mě to totiž mrzelo. Moc se mi jejich prádlo líbí.

      Vymazat