10 komentářů
  1. Ahoj, zatím mám jen jedinou podprsenku od Freyi, ale jsem s ní moc spokojená, mám ji asi nejradši ze všech svých (aktuálně asi 16 kousků, jestli počítám správně:-). Longline od různých značek už jsem taky okukovala, ale měla jsem právě strach, že by byly nepohodlné (objednávám z Brastopu, takže nemám možnost vyzkoušet), takže mě tvá recenze nakopla, abych se nebála ji taky zkusit:-) Máš moc pěkný blog!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuji za komentář a za pochvalu :-) Longline podprsenky fakt doporučuju, pro mě jsou to jedny z nejpohodlnějších. Jen mě trochu mrzí, že je výrobci spodního prádla až tak nevyrábí. Kdyby to bylo na mě, tak bych měla klidně všechny longline :-) Budu ráda, když se pak podělíš se svojí zkušeností, až si nějakou longline pořídíš :-)

      Vymazat
    2. Dívala jsem se na Brastop a teď je nabídka docela tristní... Mají asi šest longline a samozřejmě žádnou v mé velikosti... Můžeš mi prosím říct, kde nakupuješ? Online nebo doporučuješ nějaký konkrétní obchod - jsem taky z Brna...

      Vymazat
    3. Z Brastopu jsem si paradoxně ještě nikdy nic neobjednala a to ho všichni vychvalují. Nejčastěji nakupuji v Large Cup Lingerie. Tam je velká výhoda, že se neplatí poštovné, ale zase nemají až tak velký výběr. Ivy mám z Belle Lingerie a Piper z Asosu. Ještě jsem taky objednávala z Figleaves. V Brně si hlídám Ráj prádla. Ale tam longline moc nemají.
      A kdyby ses třeba někdy chtěla podělit o poštovné z Británie do Brna, tak mi klidně napiš mail :-)

      Vymazat
  2. Tak tento střih vypadá moc hezky. Ale asi se hodí spíše na štíhlé ženy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě je tenhle střih zatím úplně bezkonkurenční. Souhlasím ale, že bude spíše pro štíhlé ženy. Jinak se totiž může stát, že se obvod díky většímu bříšku začne rolovat.

      Vymazat
    2. Přesně tak bych si to myslela, ale je krásná.

      Vymazat
    3. Ano, je opravdu pěkná. A to jsem si ji původně vůbec nekupovala kvůli vzhledu, ale kvůli tomu, že jsem chtěla vyzkoušet tento střih. Nevím, co budu nosit, až bude tahle nenositelná.

      Vymazat
  3. Já mám také jednu longline od Frey, chtěla jsem tento střih vyzkoušet. Ale nevyhovuje mi a to z důvodů, které zmiňujete výše:-) Takže mi leží v šuplíku:-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě mrzí, že vám nesedí. Co takhle ji zkusti prodat dál, ať Vám jen neleží v šuplíku? Kterou konkrétně longline máte?

      Vymazat