35 komentářů
  1. Ha, třeba vyhraju! :-)
    Moje první sportovní podprsenka byla zn. Schiesser ze sekáče, velikost 85B, ale když jsem si překřížila ramínka, tak se to dalo... No samozřejmě od doby, co jsem tak nějak pochopila, jak má podprsenka vypadat a jakou mám mít velikost jsem toužila po něčem festovnějším, ale jako chudá studentka jsem si nemohla vyskakovat. Nakonec měli na Brastopu nějakou slevu a tak jsem koupila tělovou Freyu bez košíčků. Hned, jak mi došla, jsem si ji oblíkla a skákala jak zběsilá a nutila všechny přítomné členy rodiny, aby óchali nad tím, jak všechno drží:-) Dvě nevýhody - ten obvod je fakt mrtě pevný, mám ji už 2 roky, během té doby jsem i zhubla a furt ji mám na fest, na poslední háčky a někdy to zapnu stěží na druhou řadu - jak se totiž ten obvod napíná, tak ty háčky nejsou kryté látkou a tlačí a škrábe to. No a taky má hodně dlouhá ramínka, i když je mám utažené na max, ne že by mi přímo padaly, ale jsou trochu volnější.
    Pak byla sleva na černou kosticovou Freyu a ta je tak nádherná, má vepředu fialový a růžový proužek a háčky jsou taky RŮŽOVÉ! No prostě ňuňu a pohodlností stejně jako ta bezkosticová. Ani jedna mě nevyšla na víc jak 1000 Kč v přepočtu.
    Na tu Panache jsem všude četla chválu a líbily se mi i barevné kombinace, ale bohužel sleva nebyla a ta plná cena je pro mě hrozně vysoká.
    Fuj, to jsem ti to tu zas zaspamovala:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen klidně spamuj :-) Jsem ráda, když mi tu někdo píše, protože to značí, že blog někdo čte :-)
      Problém s lezoucími háčky znám. Začíná se mi to stávat u mé jediné Comexim. Obvod u ní taky skoro nepovolil, takže zapínám na nejširší, ale pak to škrábe. A u sportovky to musí být ještě otravnější.
      Panache je opravdu dobrá, ale srovnání s jinými nemám. Řekla bych, že to, jak je dobrá, je ale právě vyváženo její cenou. Taky bych si ji za plnou cenu těch 38 liber nekoupila. Chce to buď využít teď slevu do Správné podprsenky nebo čekat na akci v nějakém britském eshopu. Občas mají akce cíleně na sportovní podprsenky.

      Vymazat
  2. Za mě je to teda ta nejlepší sportovka! :) Při mé velkosti 36H si teda ani nemám možnost moc vybírat :D ale je vážně úžasná a vše drží na místě. Já teda problém s obvodem nemám. Mám několik barevných variant a řekla bych, že teda u růžové varianty to bylo nejtěsnější a to chvíli trvalo než jsem si na něj zvykla a vytáhla ho. Jinak pokud chcete vidět, jak vypadá podprsenka bez přetahu, běžte se někam podívat na ten top, protože v něm je všitá a ten přetah je vlastně tričko, takže krásně vidíte celou konstrukci podprsenky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za komentář :-) Vidíte, to s tím topem mě nenapadlo. Mohlo by to vyřešit moji zvědavost. Díky za tip :-)

      Vymazat
  3. Ahoj, chtěla bych se zeptat, kde jsi podprsenku kupovala? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Objednávala jsem ji z Británie z eshopu: http://www.largecuplingerie.com/. Jinak se ale dá sehnat normálně i v ČR, v kamenných obchodech i eshopech. Můžu kdyžtak napsat pár tipů, když napíšeš, odkud jsi :-)

      Vymazat
    2. Můžu poprosit o kamenné obchody. Jsem nedaleko Prostějova(Olomoucký kraj). A co vím, tak je to ve větších městech (Praha, Hradec Králové,...). Ideální by byl ten Prostějov nebo Olomouc, protože si ji chci zkusit a přes internet by mi to nemuselo sedět :) Jinak super článek (y)

      Vymazat
    3. Přímo v Olomouci či Prostějove o ničem nevím, ale kousek od Kroměříže je jeden obchod, kde by ji podle webu měli mít: http://www.fashion-intimate.cz/. Je to eshop, ale mají výdejní místo. Nebo pak teda Brno. Doufám, že jsem aspoň trochu pomohla :-)

      Vymazat
    4. Děkuji moc, pořád je to daleko :/, tak mi jediný zbývá objednat to přes e-shop :)

      Vymazat
    5. Napsala jsem ještě na svůj facebookový profil, jestli někdo neví o obchodě, kde by se dala koupit. Tak třeba někdo napíše :-)
      Jinak to přes eshop určitě zvládnete :-) Já mám zkušenost s čermou variantou a přijde mi, že oproti jiným podprsenkám má o něco pevnější obvod a naopak trochu větší košíčky.

      Vymazat
    6. Je to už sice nějakou dobu, ale narazila jsem teď na kamenný obchod v Přerově, kde by se dala Panache Sport koupit: http://www.85d-spravnavelikost.cz/

      Vymazat
  4. Děkuji moc moc :) Snad jo, taky mi přijde ta černá nejlepší i nejpraktičtější :) A je dobře že má větší košíčky. A ještě se chci zeptat, jestli teda budete moc : jestli jsem si správně naměřila velikost když: podle této tabulky - http://www.lechaton.cz/synchro/tabulky-velikosti/tabulka_web.jpg jsem se změřila a obvod pod prsy mám - 77 cm a obvod před prsa mám 96 cm a mělo by to být tedy 70 F? A nemáte zkušenost s tímto e-shopem http://www.lechaton.cz/ , tam bych si to eventuálně objednala ... Právě jsem tam psala o té velikosti, jestli to mám správně naměřené a stále mi neodepsali (už 5 dní) , ale napsala jsem jim e-mail , tak snad mi odepíšou :) Krásný den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak na facebooku bohužel nikdo nic lepšího neporadil. Takže asi jedině ten eshop. Na Vaše míry 77/96 cm bych opravdu doporučila velikost 70F (32F). Jen být Vámi bych zvolila jiný eshop. Le Chaton je zbytečně drahý. Sportovku od Panache můžete levněji koupit třeba v eshopu Správné podprsenky: http://www.eshopspravnapodprsenka.cz/20-sportovni#/
      nebo na VIP prádlo: http://www.vip-pradlo.cz/24-sportovni-podprsenky.
      A úplně nejlevněji Vás vyjde z Británie, ale rozumím tomu, že do toho se Vám nemusí chtít.
      Doufám, že dobře pochodíte :-)

      Vymazat
    2. Děkuji moc za užitečné rady :) Moc Jste mi pomohla ! A ještě prosím na téhle stránce, kterou jste mi doporučila http://www.vip-pradlo.cz/4503-sportovni-podprsenka-panache-5021.html#/barva-černá/velikost-32_f .. Tak tam mám zadat těch 32 F ? Krásný den :)

      Vymazat
    3. Ano, tam vemte těch 32F. To je britská velikost, která odpovídá 70F, která Vám vyšla podle tabulky. Britské číslování se dá poznat podle zdvojených písmenek. Více si kdyžtak můžete přečíst tady: http://www.abracabra.cz/p/jak-se-spravne-zmerit.html
      Mějte se hezky a ať Panache Sport dobře slouží :-)

      Vymazat
  5. Ano, tato podprsenka je perfektní sportovka pro velké velikosti. Jen jsem měla problém s výběrem velikosti, normálně nosím 80H (např. Triola), ale tato nakonec 75 FF.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zajímavé, Panache Sport má o něco pevnější obvod než jiné podprsenky ve stejné velikosti, takže se u ní většinou nebere menší obvod. Hlavně že jste ale správnou velikost našla :-)

      Vymazat
  6. Máme tuto podprsenku s kamarádkou, ze začátku jsme byly obě nadšené, ale zklamání se objevilo cca po 2 měsících nošení. vylezla nám kostice, každé na jiném místě, reklamace uznána, podprda vyměněná a světe div se vylezla nám oběma znovu. Od paní prodavačky jsem se dozvěděla, že jsme jediné, za celou dobu co jí prodává, kterým se to stalo. Podle jejího odměřeného chování, mám pocit, že si snad myslí že jsme si to poškodily samy :D :D Nechápu.....byla jsem s ní opravdu spokojená, proto dotaz: stalo se vám taky , že jste tuto pdprdu musely vracet ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je opravdu zvláštní. Sama s ní mám jen ty nejlepší zkušenosti. Kde jste ji kupovaly? A jak ji perete?

      Vymazat
    2. Jsou kupované v Ostravě. Pereme v ruce, já mám už třetí kus, zatím drží. Kamarádka má čtvrtou :) Asi jsme měly smůlu na nějakou špatnou várku......

      Vymazat
    3. Zvláštní, ale snad to byla opravdu jen smůla a už to bude v pořádku :-)

      Vymazat
  7. Jdu reklamovat čtvrtou :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To už je ale opravdu zvláštní. Ještě mě napadlo, jestli by to nemohlo být špatně zvolenou velikostí. Jak jste na tom s velikostí podle tabulky a velikostí podprsenky? http://www.abracabra.cz/p/jak-se-spravne-zmerit.html
      A z kterého přesně obchodu v Ostravě ji máte?

      Vymazat
  8. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  9. Dobrý den, uvažuji o koupi podprsenky panache, ale nevím, jakou velikost. Na každé stránce mi pokaždé vyjde něco jiného. Pod prsama mám 82 a přes prsa 107 cm. Dnes jsem se byla kouknout v obchodě, ale tam měli pouze 85 E a zdálo se mi, že mi je příliš velká. A 75 C - obvod byl dobrý ale jinak příšerně malá. Prosím o pomoc ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den,
      díky za dotaz :-) Bohužel na většině webů jsou tabulky, které Vám doporučí příliš volný obvod a naopak malé košíčky. Můžete ale zkusit moji tabulku: http://www.abracabra.cz/p/jak-se-spravne-zmerit.html
      Sama jsem podle ní odhadovala Vaši velikost a zkusila bych 75G (pozor v britském zdvojeném číslování). Tato velikost bude mít dostatečně pevný obvod, který prsa udrží, a také dostatečně velké košíčky, které pojmou celá prsa.
      Co se týče samotné sportovky Panache, tak má obecně docela pevný obvod, takže by Vám možná stačila velikost 80FF. Je to ale o vyzkoušení. Jestli jste se ale v 75C, co se týče obvodu, cítila dobře, tak bych se držela té 75G :-)
      Nevím, odkud jste, ale třeba by Vám mohla pomoci moje mapka najít obchod ve Vašem okolí, kde Vám poradí a budou mít i širokou nabídku velikostí :-) http://www.abracabra.cz/p/kde-nakoupit.html

      Vymazat
  10. Dobrý den, nemáte, prosím, tip na nějakou podobnou pro obvod 87 cm a 123 až 125 cm přes prsa? Děkuji, Kateřina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud Vám jde přímo o sportovní podprsenku, tak v 80JJ (36JJ), což by tak cca mohla být Vaše velikost, se dělá sportovní Freya bez kostic: http://www.freyalingerie.com/active/sports/underwired-sports-bra/underwired_sports_bra.aspx?colour=white

      Vymazat
    2. Moc díky, to vypadá nadějně. Ještě jsem vyslídila tohle: http://www.herroom.com/elomi-el8041-energise-underwire-sports-bra-with-j-hook.shtml
      Tak jednu z nich zkusím objednat a uvidím :-).


      Vymazat
    3. Jsem po té Elomi koukala i na webu výrobce a tam ji v JJ nemají, ani v žádném jiném eshopu kromě toho HerRoom jsem ji v JJ nenašla. Tak bych byla opatrná, jestli to JJ opravdu existuje.
      Jinak jsem se ještě jednou dívala na tu Freyu a trochu jsem Vás mystifikovala, není bezkosticová, je to normální kosticovka. Tak se omlouvám :-)
      Tu Freyu Active mají kdyžtak na Figleaves, takže pokud jste v ČR nebo obecně v Evropě, tak je asi jednodušší objednat od tam než z HerRoom, který je americký. http://www.figleaves.com/uk/product/FRA-AA4002/Freya-Active-Underwired-Sports-Bra/
      Na Figleaves jsem pak v 36JJ ještě našla Royce, ale to je značka, kterou vůbec neznám, tak Vám bohužel víc neporadím. http://www.figleaves.com/uk/product/RE-006140/Royce-Impact-Free-G-Sports-Bra/

      Vymazat
    4. Ještě jednou moc díky za perfektní servis :-).
      Těším se, že aspoň něco klapne.
      Běhat úplně nemusím, ale i na jezdecký sport se sportovka šikne.
      A na tom ujíždím.
      Hezký den,
      KK

      Vymazat
    5. Není zač, jsem ráda, že jsem mohla pomoct. Ať teda dobře pochodíte :-)

      Vymazat
    6. Tak a je to. Freya je již nějaký týden doma a je super. Sedí jako ulitá :-). Trochu (docela dost) na sobě makám, nějaký ten cm je dole a když to tak půjde, nakonec se možná vejdu i do Panache :-). Ještě jednou díky. Pěkný den,
      Kateřina

      Vymazat
    7. Tak to jsem ráda :-) Ať se tedy dobře nosí a Vám ať se dobře cvičí :-)

      Vymazat
  11. Ahoj. Nemas recenzi jestwna jinou sportovní podprsenku? Potrebuju neco na vel 60Dd-E ale aby to nezruinovalo rozpocet. Diky za tipy.

    OdpovědětVymazat