10 komentářů
  1. Hmm, pěkná barvička a krajka. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krajka je nádherná a řekla bych, že má i trochu neobvyklý vzor :-)

      Vymazat
  2. Ty barvy jsou na můj vkus dost divoké, ale podprsenka jako taková je moc hezká a dělá ti opravdu krásný dekolt. Koukala jsem jim na stránky a nemají vůbec špatný výběr a i ty ceny jsou dobré. Hlavně v akci *.*! Líbí se mi, že dělají pár modelů i pro velmi malá prsa. Jen škoda, že nedělají ještě o chlup menší obvody.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Barva je na mě taky divoká, ale já ji prostě chtěla konečně zkusit bez ohledu na barvu :-)
      Lepel má pěkné prádlo a nestojí tolik, to je velká výhoda. Co se týče obvodů, tak bych řekla, že jsou pevnější. Já jsem třeba u Matildy šla cíleně do obvodu 32, protože jsem se bála, že 30 by byl moc pevný. Ty bys potřebovala 28?

      Vymazat
  3. No a už je objednaná, ty ceny jsou vážně moc pěkné, nešlo tomu odolat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas :-) Taky budu muset vyzkoušet od Lepel ještě další modely :-)

      Vymazat
  4. Je nádherná, měla jsem přesně tuto barevnou kombinaci objednanou, bohužel jsem vracela. Podprsenky od značek Freya, Fauve a Fantasia mi sedí výborně ve velikosti 32E, Matilda mi byla výrazně větší. Od Lepel jsem ještě objednávala Victoria padded balcony bra, která by také mohla být možná o košíček menší, ale zdaleka neodstává tak jako Matilda. Teď, když vidím, jak vypadá dobře, uvažuji o novém pokusu s menší velikostí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že Lepel určitě stojí za vyzkoušení. Taky mám ráda Freyu, ale ráda vyzkouším i jiné značky. Jen ty velikosti se občas hůře odhadují, to je pravda.

      Vymazat
  5. Všimla jsem si, že jsi zvolila o číslo větší obvod než obvykle. Je v obvodu hodně pevná? Ceny ve výprodeji jsou opravdu fantastické a prádlo pěkné, ale normálně nosím 28DD, kterou značka nevyrábí (začínají na obvodech 30), tak přemýšlím, jestli risknout o číslo větší obvod...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přiznám se, že obvod 32 jsme zvolila hlavně proto, že v mé obvyklé 30E už ji neměli. Ale Lepel má obecně o něco pevnější obvody, řekla bych, takže jsem se nebála vzít 32. Mně tedy 32 sedí dobře, u 30 se bojím, že by byla zbytečně moc pevná. I do budoucna bych šla zase do 32. Myslím tedy, že by ti mohla sedět 30D, pokud normálně nosíš 28DD.

      Vymazat