10 komentářů
  1. Aaaach, ta je! Ja mam sice taky novou, taky s puntikama, ale neni az tak moc long :( Tak snad priste...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však tahle se ještě koupit dá ;-) Nebo pak na podzim tahle: http://www.panache-lingerie.com/en/products/details/cleo-by-panache/breeze/a/a

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. To je :-) Stále ještě uvažuju, že k ní koupím i kalhotky, protože je tak pěkná a bylo by hezké mít celou soupravu :-)

      Vymazat
    2. To je drahý koníček, co? Taky mám moc v oblibě krásné, padnoucí spodní prádlo, zvláště podprsenky. U mě je to hlavně od doby, kdy jsem objevila, že existují krásné padnoucí kousky i na velká prsa a nemusí být pouze bílé, tělové a černé, nebo jako na babičky. :-D

      Vymazat
    3. Tak asi by se daly ty peníze investovat do něčeho lepšího, ale zas toho není až tolik. Navíc koníček je potřeba a každý máme něco, do čeho vrážíme peníze :-)
      U mě to taky začalo až s objevením padnoucí podprsenky a rozšířením obzorů. Byť pěkné prádlo jsem měla asi ráda vždycky :-)

      Vymazat
    4. Mně se taky líbilo vždycky, ale problém byl v tom, že u nás na malém městě měli v prádle ty všelijaké krásné kousky pouze v malých velikostech. :-D Já jsem tedy trochu více vyvinutá, ale myslím si, že ten výběr byl tak tristní, že by velikostně padl málokomu. :-D Teď se o malinko zlepšili, ale i tak nejčastěji objednávám z internetu. :-D

      Vymazat
    5. Já na internetové obchody taky nedám dopustit :-) Jednak mě baví číst recenze a přemýšlet, zda mi daný kousek bude, pak je navíc v eshopech větší výběr a v neposlední řadě mám klid na vyzkoušení. Můžu v podprsence doma klidně hodinu sedět a pořádně zjistit, jestli je pohodlná a vyhovuje mi.

      Vymazat
    6. Přesně tak. :-)

      Vymazat
  3. Not solely is it the proper device for the job, nevertheless it blows away all the opposite LCD and DLP printers in the marketplace. Mars three is ELEGOO’s first desktop mSLA 3D printer with super-high precision. It adopts a 6.sixty Nipple Covers six inches mono LCD with Ultra 4K HD resolution, which has a 30% higher XY resolution at 35μm and 37% higher build volume than Mars 2, delivering wonderful 3D prints. BMW offered flights from DC to San Francisco and back, plus 5 nights in a lodge, so we could attend Monterey Car Week in August.

    OdpovědětVymazat