9 komentářů
  1. Hmm, mě ani tenhle obchod neláká, nelíbí se mi přístup paní Konarovské. Ve videích to někdy vypadá vtipně, ale aby mi prodavačka tykala nebo lezla do kabinky bez dovolení, to by mi teda hodně vadilo. Nejsympatičtější je mi Správná podprsenka :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem právě na vystupování paní Konarovské byla hodně zvědavá a v tomto musím říct, že to bylo docela v pohodě. Žádných oslovení typu kočičko, beruško a podobně se mi nedostalo. Jen to, že mi vešla do kabinky bez ohlášení.
      Ale myslím právě, že je v Praze spousta jiných obchodů, kde se k zákazníkovi budou chovat s větší úctou a respektem a lépe mu poradí. Jedním z nich je samozřejmě i Správná podprsenka :-)

      Vymazat
  2. Muzu doporucit Caresse v Brne v Rozkvetu, sice maly obchudek, ale jsem tam spokojena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, Caresse samozřejmě znám a také mohu doporučit :-)

      Vymazat
    2. I já doporučím Caresse v Brně. Velmi profesionální přístup prodavaček, které nedoporučí podprsenku, která vám není. Před vstupem do kabinky se vždy táží. Chybějící velikost podprsenky jsou ochotné objednat.

      Vymazat
  3. This is just hilarious, to be honest xD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Yes, but unfortunately very sad too because Mrs. Konarovská is considered as a bra-fitting expert in the Czech Republic. And then she did this.

      Vymazat
  4. Dobrý den, na váš blog mě upozornila jedna internetová diskuze. Jak se u vás tak procházím a dívám na fotky, mám dojem, že v tomto obchodě vám prodavačky celkově nosily typ podprsenek, který vám nesedí (ale mě naopak ano), s kosticemi nízko uprostřed. Najít tu správnou je holt někdy oříšek, já mám v Brně velmi dobrou zkušenost u Dity, což je malý obchůdek v Galerii na Orlí. Ale určitě zkusím i zde zmíněný tip Caresse, ten neznám. Šiji a vím, jak správně zvolená podprsenka umí nádherně pozvednout třeba šaty:-) Jdu se u vás procházet dál, zatím zdravím Z.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den,
      děkuji za komentář :-) Myslím, že ve střihu podprsenek v Le Chaton až takový problém nebyl. Mám i podprsenky s nízkým středem, které mi sedí. Tady byl spíše problém s velikostí.
      Obchod Dita Fashion na Orlí znám, párkrát jsem se tam byla podívat. Jinak Caresse určitě zkuste :-)
      Pěkný den.

      Vymazat