6 komentářů
  1. Proč jste nenavštívily také Madam Podprsenku? Já jen, že tam bych asi šla jako první.. i když já většinou sháním jiné obvody, to je pravda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Madam Podprsenku jsem myslela, ale jednak je od centra trochu dál (všechny obchody, které jsme navštívily, jsou v těsné blízkosti náměstí Svobody) a navíc vím, že v Madam Podprsence mají málo modelů v obvodu 60. Dívala jsem se ještě teď na jejich eshop a v 60DD či 60E mají všeho všudy 3 různé modely. Takže bychom tam bohužel moc nepochodily.

      Vymazat
  2. Love all the models! Bra shopping is always sooo fun, wish I had friends to come with me! <3

    I actually already tried Cari and have an Ardour in my collection! Never tried Basic from Comexim, but I've got an Ingrid that's my fave in the whole girl!

    Small busts need (well fitting!!!) bras too! <3

    kiss kiss
    Nádia
    My Fashion Insider

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hi, thank you for the first English comment on my blog :-)
      How are you satisfied with the Cari? I'm thinking about purchasing some spacer bra but I still can't decide what model, Fantasie Rebecca, Eclipse or Panache Cari?

      Vymazat
  3. Ahoj mám asi velmi podobná prsa jako slečna v příspěvku :-D dle tabulky mi vyšla velikost 60E. Mohla bych se tě zeptat, kde podprsenku v této velikosti v Praze koupit? :) doteď nosím 75B Děkuji moc

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, dovolím si Tě odkázat přímo na stránku s mapou :-) http://www.abracabra.cz/p/kde-nakoupit.html
      S tím, že pro obvod 60 bych nechodila do Le Chatonu. Ale v ktéremkoliv jiném pražském obchodě, který najdeš na mapě, by měli Tvoji velikost mít :-)

      Vymazat