4 komentářů
  1. Ja mam Timo a jsem velice spokojena, kupovala jsem s teoretickymi znalostmi, zadna poradkyne v prodejne nebyla (nebyla to taky specializovana prodejna Timo, ale brnensky OD Centrum). Ovsem upozornuju, ze obvod se dost vytaha, takze doporucuju pro jistotu pevnajsi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám podobnou zkušenost, že obvod hodně povolí a proto mě mrzí, že mi paní stylistka doporučila obvod 70 místo 65.

      Vymazat
  2. Už jsem tu o svém problému s "vytahaným" obvodem taky psala, jinak bych byla velmi spokojená - nebo by muselo dělat obvod 60... nicméně už jsem přišla s tím, že vím, jakou velikost chci. Ono je potřeba i ocenit, že paní prodavačka ochotně přinesla mnou požadovanou velikost a zdržela se jakýchkoli poznámek. Takže s úrovní prodeje jsem byla spokojena velmi.
    Dneska šla kolegyně do Etamu, že mají slevy, tak říkám: Zeptej se, jestli mají velikost 65H, ať jednou koukají jak na blbečka na někoho jiného. No, neměli, žejo:-)
    A do třetice jsem se v M&S koukala na podprsenky (v Palladiu, docela velká prodejna) a jediné, co se mi blížilo, byla 32F. A stála asi 750 Kč. Tak jsem se na to vykašlala, protože než se tam přehrabovat a doptávat se, abych zjistila, že na mě stejně nic nemají a když už, tak za takové peníze, to si zas radši objednám něco z brastopu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, volný obvod je problém, mám to stejně u té puntíkované, co od Tima mám.
      Normálně bych se taky ptala po 65F, ale tady jsem cíleně šla s tím, že si chci vyzkoušet, co mi poradí. Proto jsem neříkala vlastně skoro nic :-)
      U Etamu koukám jen po pyžamech a podobných věcech. Líbí se mi jejich zboží, ale podprsenku bych si tam nevybrala.
      M&S už jsem dávno vzdala. Občas bych sice něco, co by mi sedělo, našla, ale nejsou mi jejich podprsenky pohodlné.

      Vymazat