17 komentářů
  1. Mam s Timem skvele zkusenosti. Mozna by mohli trochu rozsirit sortiment - prave barvy by se trochu sikly. Tahle se mi zrovna dost libi, jen nevim, jestli nepotrebuju prave ten vyssi stred(?). Kazdopadne mam duvod zajit vyzkouset. Diky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář. Třeba si to tu přečte návrhář z Tima a zařadí do nové kolekce více barev :-) Budeme doufat.
      Výšku středu to chce vyzkoušet. Některý model s vyšším středem by sedět mohl, jiný nemusí. Je to občas trochu věda správně vybrat :-)

      Vymazat
  2. Také mám s Timem výborné zkušenosti, prakticky už nic jiného nenosím a není pravda, že nemají barvy. Co jsem si nakupovala z posledních kolekcí minulý rok i letos, tak mám džínovou, čokoládovou, růžovou, středně modrou a lososovou a byl problém vybrat z tolika krásných barev :)

    Monika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neříkám, že nemají. Jen že by jich mohli mít víc. Chybí mi třeba červená či zelená. Jsem asi zvyklá na záplavu barev v britských eshopech se spodním prádlem.

      Vymazat
    2. Já bych souhlasila s tím, že nemají - barevnou jsem našla jen tu džínovou (nesnáším džínovinu), středně modrou, zářivě růžovou a lososovou. A ani jedna se mi nelíbí.
      Brala bych třeba pastelovou nebo naopak tmavou modrou, červenou, vínovou, tmavě fialovou, petrolejovou nebo smaragdovou. Takže mně se Timo do vkusu zatím taky moc netrefuje.
      Katka

      Vymazat
    3. A pod by si to tu někdo z Tima přeci jen četl, dost podstatně mi v eshopu chybí proklik z prodprsenky na ladící kalhotky (a naopak).

      Vymazat
    4. Díky za komentář :-) Na barvách by mohli zapracovat, ale tak dáme jim čas. Třeba se to zlepší :-)
      Jinak proklik na kalhotky tam je. Když si najdete podprsenku a sjedete až dolů na té stránce, tak jsou tam související produkty. Jednak jsou tam podprsenky ze stejného materiálu, ale jiných střihů, a jsou tam i ty kalhotky. Uznávám ale, že je to až dole a člověk na to nemusí přijít.

      Vymazat
  3. Z prodejny na Cejlu mám černou taky moulded plunge, má na sobě jakoby vzor na té látce, ale není plastický, no a velikost 65G. Už že mi vůbec nějaká podprsenka sedla v českém obchodě. Obvod zatím drží a na nošení je velmi příjemná. Tu puntíkovanou jsem si myslím taky zkoušela, ale nesedla tvarově. Nicméně cena je furt docela pálka (skoro 900). Na Brastopu jsem si zároveň koupila červenou (!) Curvy Kate v obdobném provedení a byla za 15 liber, tj cca za 500 Kč v přepočtu. Jasný, že to je výprodej, ale i tak... Kalhotky byly dost předražené na můj vkus (dalších 300 Kč), takže ty jsem do kompletu ani nebrala. Na druhou stranu jsem měla dobrý pocit, že podporuju českou firmu. Až mě začně má stará tělovka s vytahujícím se obvodem hodně štvát, půjdu si tam pro další (sice mám ještě tu bezramínkovou Wonderbru tělovou, ale ta teda pohodlná není ani náhodou).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za obsáhlý komentář a zkušenost s Timem :-) Asi jsi byla v prodejně docela nedávno, že? Já tam totiž byla v půlce července a tu puntíkovanou ještě neměli. Nemáš náhodou tuhle: http://www.timo.cz/sk/podprsenky/60980-podprsenka-0601.html ? Já nad ní uvažovala. Vypadá totiž, že by mohla být hodně pohodlná na běžné nošení.
      Ceny Tima ani Trioly jsem moc neřešila, protože stejně mě většina mých podprsenek stála podobně (kolem těch 900 Kč). Nějak si v Brastopu z těch levných neumím vybrat.

      Vymazat
    2. Řekla bych, že to bylo 17. dubna, jestli je to teda možné (šla jsem z ranní z práce, kde většinou dělám víkendy, takže jsem si docela jistá). Je možné, že ji vyprodali a zase navezli - nebo že by měli víc těch pruhovaných? Každopádně ta na obrázku to není, ale obrázek i storku k ní jsem dala na Peklo, teď už se mi hledat nechce.
      Jinak jsem včera viděla obchod Timo i na Hybešce, ale on ten sortiment stejně asi bude stejnej, co?

      Vymazat
    3. Jsem si Tě na Pekle musela jít najít :-) Chvíli to trvalo, ale nakonec jsem Tě našla. A tím se i vysvětluje, proč mi u Tvého nicku na Pekle bylo divné, když jsi psala, že jsi na moje doporučení objednávala z Large Cup Lingerie, když jsem se o tomhle eshopu na Pekle přitom vůbec nezmiňovala.
      S tou puntíkovanou je to zvláštní, ale asi to bude tak, že ji měli a vyprodali. Na Hybešce jsem v Timu kdysi byla, ale už je to docela dlouho. Ale řekla bych, že sortiment bude víceméně stejnej.

      Vymazat
  4. Tato puntíkatá podprsenka je z letní kolekce 2014 a prodeji je od července. V puntíčku jsme měli ještě podprsenku 04667 http://www.timo.cz/cs/podprsenky/59966-podprsenka.html , která je ze starší kolekce, ale na prodejně být mohla.
    V každé kolekci se snažíme mít nějaké barvičky, bohužel se ale nemůžeme trefit do vkusu všem. Například tmavě modré podprsenky máme aktuálně ve 4 různých designech. Ve výprodeji např. 04670 za 569 Kč http://www.timo.cz/cs/podprsenky-vyprodej/60213-podprsenka-04670.html , stejná ale s vyšším středem se jmenuje 04671.
    Minulý týden jsme na e-shopu (na prodejnách bude tento týden) zahájili prodej švestkové řady s růžovým puntíčkem a krajkou http://www.timo.cz/cs/damske-spodni-pradlo/61818-podprsenka-04697.html Dostupné jsou 3 střihy podprsenek, 3 střihy kalhotek a košilka.
    Co se týče cen, vzhledem k tomu, že prádlo šijeme v Čechách (Litoměřice), používáme velmi kvalitní italské, španělské a české materiály bohužel se na nižší cenu nedostaneme.
    Vaše TIMO

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář. Cením si toho, že jste si našli čas reagovat na komentáře mých čtenářů. Mně osobně z nové kolekce zaujala černo-tělová košilka. Asi se na ni budu muset jít do nějaké brněnské pobočky podívat :-)

      Vymazat
  5. Ahoj. Z Tima kupuju plavky a spokojená jsem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych si u Tima bohužel nevybrala, protože u plavek nešijí obvody 65.

      Vymazat
    2. Vážně? To jsem si nevšimla. To by měly co nejrychleji napravit, poněvadž hubnu a tím zmenšuji obvod, už jsem se dostala na 75, což u Tima bude alespoň 70 (mají totiž dle mého docela volné obvody u těch plavek, podprsenky ozkoušené nemám). Ale ještě na jejich produktech nacházím jedno mínus a sice to, že u plavek se nedá brát extra velikost kalhotek a podprsenky, kalhotky zasílají přímo k podprsence, což nemusí každému vyhovovat, zvláště pokud bude brát díky volnému obvodu menší číslo jako já. Kalhotky jsou pak logicky těsné. Co s tím TIMO?

      Vymazat
    3. Jsem se pro jistotu ještě dívala na web a je to tak, plavky až od obvodu 70. Jinak mi přijde, že podprsenky jsou taky volnější.
      Co se týče různé velikosti spodního a vrchního dílu plavek, tak by možná stálo za to jim napsat, jestli neplánují změnu. Přece jen je to česká značka, tak by na to mohli slyšet.

      Vymazat