12 komentářů
  1. Tak zrovna asos má super materiál na článek, jak podprsenka nemá vypadat a už vůbec ne na někom živém. Nebo těm modelkám ta prsa dofukujou až dodatečně, jinak nechápu.
    Zahajuji novou verzi autogenního tréninku. "Mám dost podprsenek. Nepotřebuji nové podprsenky. Musím šetřit na jiné věci. Stejně už se mi nevejdou do šuflíku. Nesmím si kupovat další podprsenky!"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, fotky na Asosu jsou hrozný :-)
      Podprsenek mám taky hodně a říkám si, že bych si měla dát pauzu, ale zatím mi to nějak nejde. Naprosto hříšně si říkám, že mě mrzí, že mám tak kvalitní prádlo, které tak dlouho vydrží :-) Mohla bych si totiž podprsenky kupovat pořád.

      Vymazat
    2. Autogenní trénink pokračuje. Po tom, co jsem na Brastopu udělala objednávku za 80 liber. Longline od Freyi je už na cestě! A přihodila jsem si tělovou Fauve s šíleně drahýma kalhotkama. Ale tak na co by mi byla krásná podprsenka, když by nebyla v sadě? Něco jsem našla i pro mamku (Curvy Kate za 7 liber a gaťky po dvou librách, to je prostě paráda). Už slyším babičku, jak říká, kolik že těch koz mám, že si musím kupovat tolik podprsenek :-D

      Vymazat
    3. Ha ha :-D Jsem ráda, že v tom nejsem sama :-) Kterou Fauve sis koupila? Já teď na jednu taky čekám, tak doufám, že v pořádku přijde a jsem hrozně zvědavá, jaká bude.

      Vymazat
  2. Mám objednanou tuto: http://brastop.com/fauve-maya-padded-half-cup-bra-butterscotch
    Jsem fakt zvědavá, jestli bude dvakrát lepší, když je původní cena dvakrát vyšší než u podprsenek, co běžně kupuji. V recenzích z ní všichni áchají... Ale pak mám šlus!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta je moc pěkná. A mají ji v mém čísle. Ach jo, já tam neměla koukat :-(

      Vymazat
  3. Asos ma poštovné zdarma jen nad 10 liber, uz, nedavno to zmenili:/

    Btw. Mela by sis zrusit to overeni slovem, ze svy zkušenosti vim, že to komentujici desne odrazuje ..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za připomínku k Asosu. Vůbec jsem nevěděla, že to zvedli. Naštěstí hranice 10 liber je docela v pohodě. To člověk většinou překročí, řekla bych.
      Ověření slovem zkusím teda změnit. Třeba to bude mít nějakej efekt.

      Vymazat
  4. Jinak na www.largecuplingerie.com je sleva 25 % po zadání kódu: hbd25 ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vím a dokonce jsem myslela, že jsem to i psala na facebook, ale nějak tam příspěvek nevidím. Každopádně děkuji za připomenutí :-)

      Vymazat