2 komentářů
  1. Ha ha, přesně stejný problém mám s CK Emily. Já se do ní zamilovala a mermomocí ji musela mít, přestože neměli mé obvyklé číslo (30FF), tak jsem riskla 28G. Jo, ona sedí, ale asi tak půl hodiny, pak se mi kostice pokouší rozřezat žebra vejpůl. Ale já jsem docela zhubla v obvodě, bohužel i přes prsa samozřejmě, tak ji možná ještě zkusím nějak pozohýbat, utáhnout ramínka a dát jí šanci. Ale i spousta dalších podprsenek mi dělá úplné modřiny mezi prsy, kde končí kostice, přitom u nich obvod nemám nějak našponovaný... asi se přeorientovat z balkonetek na plunge?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za komentář. Je vidět, že blog asi poctivě čteš :-) To mě těší. Koukám, že s Curvy Kate má problém i někdo jinej než já. Většina jejich vyztužených podprsenek se mi fakt líbí, ale co jsem tak pročítala recenze a viděla reálné fotky, tak mi přijde, že mají všechny hrozně široké kostice, což není nic pro mě. Třeba Desire mi přijde praktická, jak má ty odepínací ramínka, ale ty kostice :-(
      Když Ti ty kostice dělají modřiny mezi prsy, co takhle jejich konce zkusit trošku ohnout, aby tak nedoléhaly na hrudník? Nepomohlo by to? Jinak pak teda fakt zkusit spíš plunge. Nic lepšího mě bohužel nenapadá. No, možná jestli jsi zhubla, tak se zkusit znovu přeměřit. Třeba se dostaneš na jinou velikost, která by mohla víc sedět.

      Vymazat