6 komentářů
  1. Já jsem si v zimě před mým maturitním večírkem koupila takovou tu nalepovací podprsenku. Sice to slibuje, jak nám to prsa nadzvedne, což pravda rozhodně není, ale jsem s ní spokojená. :) Můžu mít odkryté záda, krásně drží a zaručuje lepší tvar a větší prsa než kdybys žádnou podprsenku neměla. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za komentář :-) Věřím tomu, že do některých šatů či topů může být tahle nalepovací podprsenka dobrá. Sama s ním žádné zkušenosti nemám, naštěstí jsem ji nikdy nepotřebovala :-) Radši si vždycky oblečení vybírám tak, aby to šlo s podprsenkou nějak rozumně vyřešit.

      Vymazat
  2. Cože? Wonderbra v Tescu?? Tak to musím někdy mrknout. Mě se moc líbí. Mají ji ve Správné podprsence. Zajímalo by mě, jak by mi byla. Proč je těžké u ni odhadnout velikost? Má prý pevnější obvod. A jinak?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už to bohužel bude nějakou dobu, co jsem Wonderbru v Tescu viděla, tak nevím, jak na tom budou teď. Každopádně výběr velikostí nebyl nijak úžasný.
      Nevím, čím to je, že vybrat velikost je komplikované, ale je to tak. Mně třeba neseděla vůbec a to jsem velikostí prozkoušela hodně. A obvod má určitě pevnější.

      Vymazat
    2. Fakt nesedí? To je škoda, takto vypadá moc hezky.

      Vymazat
    3. Bohužel, mně vážně nesedí. Ale přitom jinak prý sedí hodně ženám.

      Vymazat