8 komentářů
  1. Škoda, podprsenka je to opravdu pěkná, nechápu, že nesedí, když vypadá stejně jak ta Minnie :-) Mimochodem stává se ti taky, že u longline se ten spodní pruh vyhrne pod košíčky? Musím si to několikrát denně upravovat...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, taky jsem si myslela, že bude mít stejný střih a ono nic. Dost mě to zklamalo. Doufám, že se mi ji podaří udat, aby mi jen neležela doma v šuplíku.
      Jinak s longline a vyhrnováním obvodu problém nemám. Přijde mi to docela zvláštní, že se ti zvládne vyhrnout až pod košíčky. Mně se max. stává, že se trochu shrne a udělají se na něm varhánky. Ale to jen u longline od Freyi, které mají ten obvod kratší. U ostatních mi drží.

      Vymazat
  2. Ahoj, ta z jarní kolekce je úžasná... A to, že má tento střih nahoře více otevřené košíčky, by mi rozhodně nevadilo. Jenže je "jenom" do H...

    BlackieBird

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, je tolik prádla, které se dělá jen do GG nebo H. Je mi vás prsatějších líto, protože se vám prádlo musí občas vybírat vážně špatně. Mám kamarádku, která má cca 30HH/J a když jsem jí pomáhala hledat konkrétní střihy/barvy, tak jsem teprve přišla na to, jak je to v těchto velikostech těžké.
      Jinak jestli můžu dát tip, tak mi přišlo, že britské Bravissimo dělá dost podprsenek i do košíčků větších než H: https://www.bravissimo.com/

      Vymazat
    2. Díky, Bravissimo znám, jen bohužel začínají až na obvodu 30, což je většinou velké... Nicméně, kdybych se někdy dostala přes K košíček, počítám s nimi, to už bych si ten obvod eventuálně zmenšila :) Vidíš, jestli se můžu zeptat, podařilo se Tvé kamarádce něco sehnat tady v ČR? Docela ráda bych si nějakou podprsenku vyzkoušela v obchodě, hlavně sportovní.

      BlackieBird

      Vymazat
    3. Aha, to mi nějak nedošlo, že Bravissimo nemá všechno v obvodu 28. Koukala jsem na web a v 28JJ je to vážně špatné. Myslím, že jsi na tom ještě hůř než ta moje kamarádka, protože jí většinou stačí HH nebo J, kde spousta modelů končí. A ještě navíc obvod 30.
      Jinak ona má minimálně Envy, Charlottu, Jasmine a Panache Sport. První dvě z ČR, Jasmine z UK. Jsem schválně koukla v jakých velikostech se dělá Panache Sport a v obvodu 28 končí už na H. Envy pro změnu nemá obvod 28. Charlotte se dělá v 28JJ. Ale máš to teda fakt těžké. Polské prádlo jsi zkoušela? Třeba Ewu Michalak?

      Vymazat
    4. No, právě, že ne, protože za tu cenu se mi je naslepo kupovat nechce... Prodávají je vůbec v ČR? Byla jsem jednou v Praze v Caresse,ale ani tam neměli Comexim alespoň v přibližně podobné velikosti. Envy jsem zkoušela, ve 30 je volná. Charlotte strašně řeže do podpaží, i když je fakt krásná. Většinu mám od CK z Brastopu, tam mě ani tolik nemrzí, když mi úplně nesedne. Navíc se mi líbí jejich design. Až na spoustu růžových podprsenek v každé kolekci, ty si nekupuji :D Sportovní podprsenky jsem vzdala.

      Vymazat
    5. Ewu Michalak má Správná podprsenka. Na eshopu mají něco málo v 30J, což si myslím, že by ti mohlo obvodově stačit, protože Ewa Je hodně pevná. https://www.eshopspravnapodprsenka.cz/2644-ewa-michalak-pl-zlate-oko.html
      Řezající Charlotte chápu, má s tím problém hodně žen. Ona je v podpaží opravdu hodně vysoká.
      Nějak mě ale fakt nic lepšího než polské značky nenapadá, ale chápu, že nechceš objednávat naslepo. Leda si do Polska udělat výlet ;-) Jinak by ti ale zase možná u těch polských stačil obvod 65, bývají totiž obecně pevnější než britské značky.

      Vymazat