8 komentářů
  1. Zdravím, tak to je moc pěkná akce, hned jsem se koukala a padlo mi do oka toto http://www.largecuplingerie.com/panache-sport-uw-sports-vest-top-black-geo-print-7345.html# příjde mi to praktické a ceně nějak nemůžu odolat navíc sportovní podprsenku si chci pořídit už delší dobu, ale nejsem si jistá velikostí mají tam v mém obvodu 32G a obvyhkle mívám 32FF mám spíše velká a plná prsa, myslíš že by to mohlo sedět? předem děkuji za radu a gratuluji k blogovým narozeninám

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Konkrétně s topem zkušenosti nemám, pouze s podprsenkou: http://www.abracabra.cz/2014/09/panache-sport-30e-soutez-o-poukaz-v.html. U podprsenky se obecně dá říct, že má pevnější obvod a o kousek větší košíčky. Takže bych koukala po 32FF nebo 34F. Do většího košíčku bych asi nešla.
      A děkuji :-)

      Vymazat
  2. Ahoj, můžeš mi, prosím poradit? Moc koukám stejně jako Ty na tu modrou Freyu Spotlight. Nejsem si jistá velikostí, Marie Jo L'Aventure nosím 32E a např. Panache Sport mám 34DD. Jakou velikost si mám objednat tu Freyu? Jinak díky moc za tip, určitě si objednám Panache Sport bílou soupravu a pak také tu Freyu. Za ty peníze, to by byl hřích ji tam nechat. :-) Díky, Ivana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, u Spotlight bych určitě doporučila pevnější obvod, takže tu 32E. Sama ji mám v černé a obvod má volnější, tak bych řekla, že bude asi i u té modré.
      http://www.abracabra.cz/2015/12/freya-deco-spotlight.html
      Přeju ať všechno sedí :-)

      Vymazat
    2. Tak jsem si tu modrou Spotlight objednala. Napíšu pak, jak sedí. Už se nemůžu dočkat. :-)

      Vymazat
    3. Tak doufám, že to vyjde :-) Za zprávu budu ráda :-)

      Vymazat
    4. Ahoj, tak dneska mi dorazil balíček, objednala jsem si tu Freyu Spotlight a k tomu kalhotky. Teď nová sedí opravdu luxusně. Je fakt, že cítím, že obvod má skutečně volnější než např. Panache nebo Comexim. Což mi v tuto chvíli vyhovuje, protože mi nedělá takový ten špek na zádech. :-) Comexim nebo Panache mi ho trošku udělá. Uvidíme, zda se vytáhne, jak bude sedět potom. Moc se mi líbí u košíků ten horní šev, protože mi vůbec neodstává (u některých podprsenek s tím mám problém, ale to máme asi všechny, všechny máme jedno prso větší a druhé menší). Prostě za mě jednoznačně ano, škoda, že tam není ta sleva pořád, ještě bych něco objednala. :-)

      Vymazat
    5. Díky za zprávu. Ráda slyším, že všechno v pořádku došlo a sedí :-) Jinak doporučuji sledovat facebook toho eshopu Large Cup Lingerie. Mají takové akce, jako byla ta moje, častěji :-)

      Vymazat