11 komentářů
  1. Hm, tak bych si zase nevybrala, ale kdyby to jo muselo být, tak jdu do té puntíkované. Sranda, jak jsou na té první fotce vyzmizíkované bradavky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jupíí, první komentář v novém designu :-) Už jsem se bála, že je něco špatně, když mi nikdo nepíše.
      Puntíkovaná je pěkná. Já bych si teda ale vybrala z více modelů, i třeba černá Starlet Vertial Seam nebo Half-cup Afterglow.
      Jinak vyretušované bradavky jsou skoro všude a nejen u Freyi :-)

      Vymazat
    2. Já už jsem psala jednou, když se objevil post "nový design", jenže bohužel - a nejen u tvého blogu - mi nejdou přidávat komentáře přes Firefox via přihlášení na Google, musím si bog otevřít v Chromu. Možná má víc lidí stejný problém...
      Starlet je na mě moc taková... motanicová :-) Já jsem na ty něžné kytičky a kraječky. Pokud teda pominu takové tu "funkční" prádlo aka bezešvé podprsenky pod trička a tak (tu tělovku pořád ještě nemám! Ale vzhledem k tomu, jak se ochladilo a kolik vrstev nosím, to odložím až na jaro).

      Vymazat
    3. Aha, tak to přidávání komentářů mě mrzí. A dělalo to i u starýho designu nebo začalo až teď? Já jen jestli to mám nějak aktivně řešit. Jinak teď na zkoušku zkouším psát tenhle komentář po přihlášení ve Firefoxu, tak uvidíme :-)
      Já naopak takové to jemné, něžné prádlo až tak nemusím :-)
      Ty odložíš tělovku na léto a já nošení nevyztužených podprsenek :-) Dnes jsem měla Marvel a přišlo mi, že je mi na ty prsa nějaká zima, jak je nevyztužená.

      Vymazat
    4. Tak to vypadá, že mně Firefox funguje. Co třeba aktualizace? Nepomohla by?

      Vymazat
  2. Tak zima na prsa mi přes ty moje vrstvy fakt být nemůže :-D Píšu z Firefoxu, poťukala jsem tam něco v zabezpečení a vypadá, že to mrská... To je tak, když se v tom člověk rýpe a omylem něco zmáčkne a pak teprve zjistí, co to vlastně dělá :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se komentáře ve Firefoxu nakonec podařilo zprovoznit :-)

      Vymazat
  3. Jo ještě teda k podprsenkám - já mám (kromě bavlněné těhotenské bez kostic) svou první podprsenku z M&S - koupila mamka ve slevě asi za 250 Kč, velikost 30F (normálně nosím 30FF), sedí hezky, ale celý den jsem ji ještě na sobě neměla, abych mohla posoudit pohodlnost. Bohužel tuto velikost u nich má asi tak jedna podprsenka ze sta :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem M&S už vzdala. 30E jsem v žádné brněnské prodejně nikdy neviděla a když jsem zkoušela 32DD, tak už při zkoušení byly nepohodlné.

      Vymazat
  4. ta cerna starlet vertical je uzasna :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím :-) Je to jedna z mých podzimních favoritek :-)

      Vymazat