4 komentářů
  1. Šmarjapano, ještěže LCL nemá moji velikost :-) taky bych potřebovala nějakou rozumnou tělovku, do práce pod bílá trička, přemýšlím, jestli nezkusit nějakou od Ewy Michalak...
    Jinak koukám na ten materiál - to asi nebude bavlna, co? Ale vypadá velmi příjemně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ewu bych taky chtěla vyzkoušet, ale v ČR moc k dostání není a z Polska je stejný poštovný jako z UK, i když jsou to naši sousedi.
      Složení, to jsem nějak zapomněla do recenze napsat, takže 54% polyamid, 37% polyester a 9% elastan, takže žádná bavlna. Materiál je ale příjemný. Košíčky jsou z hodně pevné látky, která vůbec nepruží. Něco podobného, z čeho se dělá obvod, jen to není elastický. Můžu případně vyfotit košíček i zevnitř, kdyby byl zájem.

      Vymazat
  2. Wow, the Marvel looks great on you! I hope to find it on a discount site, as I see Freya no longer makes the Marvel as of 2017. That's too bad, it seems like most of their bras have the same shape which seems to give a lot of people a more pointy look, and most east/west. The Marvel seemed to be one of the few Freya bra styles to give a nicer natural looking cleavage, rounded - and even better, it did it without extra padding!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you :-) Marvel is great and I'm really disappointed that Freya don't make it anymore. If I may suggest try to look on ebay. It's usually the best place where to find old collections.
      And generally about Freya, I'm pretty disappointed with their newer collections. They've changed the cut of their half-cups so they don't fit me anymore. And it's sad because I love their old half-cup longline. Ivy and Pansy are my most comfortable bras.

      Vymazat