7 komentářů
  1. Trochu nechapu, kosicek by mel mit stejnou velikost (obsah) i po zmene tvaru kostice nebo ne?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi jsem se nevyjádřila úplně dobře. Objem mít stejný bude, ale bude mít jiný tvar. Když se kostice víc roztáhnou, tak se musí natáhnout i materiál košíčku, to znamená, že košíček bude mělčí a může se tedy stát, že se do něj již prso nevejde. Hloubka či mělkost košíčku je totiž další faktor, který ovlivňuje, zda bude podprsenka sedět nebo ne.
      Je to teď jasnější? :-)

      Vymazat
  2. tak nejak jsem si to myslela, ale od matematika mi to vyjadreni prislo divny :)

    OdpovědětVymazat
  3. nejvíc jsem si pohrála s bezramínkovou wonderbrou, ta byla původně asi na tvar prsa v podpaží a ještě po tátovi :-) takže jsem hódně hódně zúžila a dá se to, ale ten původní záměr jsem fakt nepochopila - možná byla navrhovaná jako DIY, aby měly ženy pocit, že do toho investovaly vlastní energii a kreativitu? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samodržící Wondebra měla hodně široké kostice? To mi ani nepřišlo. I když mně celá vůbec neseděla, tak už jsem prostě možná jen nekoukala na široké kostice :-)

      Vymazat
  4. myslím tuto: http://www.naturalfigures.co.uk/media/catalog/product/cache/1/image/500x700/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/d/-/d-g-strapless-bra-skin-9150.jpg
    Navíc se mi ten vrchní lem zařezával do prsou a dělal to takzvané a prokleté čtyřprsí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, no, jo. Já nějak zapomněla, že Wonderbra má i jinou samodržící než Ultimate Strapless :-) Tuhle jsem teda nikdy naživo ani neviděla.

      Vymazat