6 komentářů
  1. Flirtelle má novou kolekci. Objednala jsem si pár kousků a všechny jsou skvělé. Výroba naštěstí nekončí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za postřeh. Už jsem koukala a akorát mají v brastopu akci a většina podprsenek je hodně za levno: http://www.brastop.com/flirtelle-lingerie-bras-swimwear?-swimwear=&pagesize=100

      Vymazat
  2. Dobrý den, krásný výčet, určitě spoustě slečen a žen pomůže s hledáním. Jen bych chtěla doplnit, že i Parfait má modely od obvodu 60. Mám ze Správné podprsenky Parfait Charlotte Wild Pink a je skvělá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za komentář :-) O Parfait Charlotte vím, že se dělá v obvodu 60, ale je to od nich asi jediná. Nebo jsem tedy aspoň na jejich webu žádnou další nenašla, která by se šila v obvodu 60. Proto jsem se rozhodla Parfait do výčtu nezahrnout. Třeba nás ale do budoucna překvapí a budou toho v menších obvodech šít víc :-)

      Vymazat
  3. A co říkáte na značku Polo Ralph Lauren?
    http://www.trenyrkarna.cz/42_polo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vzhledem k tomu, že Váš odkaz vede na stránku, kde jsou pouze pánské trenky, tak je to pro mě poměrně nezajímavé. Pro příště Vás poprosím pouze o související odkazy. Jinak bych musela příspěvek smazat. Nechci, aby si tu někdo dělal reklamu na zboží, které s obsahem mého blogu nemá žádnou spojitost.

      Vymazat