17 komentářů
  1. Curvy Kate mě teda docela zklamala, i když je pravda, že po tělové Princess toužím už drahnou dobu (potom ale nechápu, proč je v novinkách), mám ji v červené a růžové a ty puntíky jsou hrozně roztomilé, i když prosvítají pod tričkem. Od Freyy se mi toho vždycky líbí spousta, bohužel málokdy je na Brastopu moje velikost ve slevě. Můj favorit, vzhledem k tomu, že si po tvé chvále nutně musím taky pořídít longlinku:-), je tato: http://www.freyalingerie.com/lingerie/daydreamer/aw14/padded_longline_bra.aspx?colour=ivory
    Fauve že bude končit? Fakt škoda, podprsenky mají přenádherné, ale ty ceny... třeba se rozhoupu a nějakou si od nich objednám. Ta Bronte je úchvatná!
    Tělovo-černá Dalia by taky nebyla špatná, ale na Ráji prádla ji bohužel nevidím...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já s Curvy Kate zatím nemám žádnou zkušenost, ale včera jsem si domů přinesla modrou Roxie, tak jsem na ni docela zvědavá. Jejich prádlo se mi obecně líbí, ale jednak mám problém s tím, že mívají hodně výraznou krajku, která dost prosvítá, a mívají širší kostice.
      Ta Freya Daydreamer mě až tak nezaujala, já mám radši výraznější barvy.
      Na Dalii na Ráji prádla je asi ještě brzo. Teď nějak vyprodávají zásoby, tak čekám, co budou mít nového. Ale moc nevěřím, že by měli moc něco zajímavého. Spíš klasiku v černé a tělové.
      No, a o Fauve radši nemluvím :-) Prádlo je krásné, ale vždycky mě odradila cena. Navíc mívají volnější obvody a nědělají 60.

      Vymazat
  2. Od Curvy Kate mám jednu nevyztuženou podprsenku a jsem s ní spokojená, co se týká Dalie tak taktéž jsem na žádný jiný e-shop u nás v ČR, mimo omezený sortiment v Ráji prádla, nenarazila.
    Můžete mi poradit jak je to s objednávkami prádla z Británie? Jak nejlépe objednávat a jakým způsobem postupovat při placení? Uvažuji o objednávce a nemám zatím žádnou zkušenost.
    Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem kvůli Vám sepsala návod na objednávání prádla z Británie :-) http://www.abracabra.cz/2014/09/objednavky-z-britanie.html
      Doufám, že pomůže. Kdyby Vám ještě něco nebylo jasné, nebo jste potřebovala poradit, tak napište :-)

      Vymazat
  3. Tak Parfait Danielle vyhrává na plné čáře! Longline je úplně úžasná, ale moc by se mi líbila i v klasické verzi... Škoda jen, že na ni v kamenném obchodě nejspíš nenatrefím. A objednat z netu si netroufnu, když vím, že mi tvarově málokterá značka sedne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Danielle je úžasná, ale bohužel mi vůbec nesedí. Má na mě v horní části moc uzavřené košíčky, které se mi zahryznou do hrudníku. Měla jsem ale možnost si ji kdysi zkusit v Brně v Madam Podprsence. Tak to kdyžtak můžete zkusit tam. Nebo by možná za zkoušku stála i Správná podprsenka v Praze.

      Vymazat
    2. Díky za tip, Madame Podprsenku zkusím, snad ji ještě mít budou. Já jsem koukala jen do Caresse a tam Parfait tuším vůbec nevedou.

      Vymazat
    3. Parfait v Caresse mají, ale Danielle bohužel ne. Leda na objednání. V Madam Podprsence jsem si kdysi zkoušela tu starší růžovou verzi, tu by možná ještě mít mohli.

      Vymazat
  4. Ta Freya Pansy s maceškami je krásná. Dá se ještě někde pořídit? Nejlépe na českém e-shopu? Z ciziny neumím nakupovat. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V českém eshopu už asi k sehnání nebude. Ale na některých britských by ještě být mohla. Co potřebujete za velikost? Objednávání z ciziny se nebojte, nic na tom není :-) Kdysi jsem i sepsala menší návod, tak můžete nakouknout.
      http://www.abracabra.cz/2014/09/objednavky-z-britanie.html
      http://www.abracabra.cz/2014/09/britske-eshopy-se-spodnim-pradlem.html

      Vymazat
    2. Potřebovala bych velikost 34FF. Poštovné ale asi bude z ciziny vysoké, že?

      Vymazat
    3. Ještě bych se zeptala, zda je lehce vyztužená?

      Vymazat
    4. Tak jsem provedla průzkum a bohužel jsem ji nikde v 34FF nenašla :-( Takže leda zkusit nějakou jinou longline.
      Jinak co se týče poštovného, tak hrozně záleží odkud objednáváte. Některé eshopy mají poštovné zdarma, některé mají občas aspoň nějakou akci a některé nabízí třeba to, že je poštovné zdarma od určité částky. Takže to chce prozkoumat. Není také špatné nechat se zapsat na posílání newsletteru, kde se většinou jako první dozvíte o probíhajících akcích a slevách.
      Vyztužená je lehce, není to jen jedna vrstva látky, ale také to není tuhý neohebný molitan. Na ukázku doporučuji kouknout na tuhle moji recenzi Ivy. Pansy má stejný střih a košíčky vyztužené stejně.
      http://www.abracabra.cz/2014/02/freya-ivy-midnight-ember-longline-30e.html

      Vymazat
    5. No, to je obrovská škoda, mohly by tento model někdy zopakovat. Vážně krásný maceškový vzor a barva. :-)

      Vymazat
    6. Obávám se, že vzor se asi opakovat nebude :-( Ale určitě bude nějaký jiný kousek v nějaké budoucí kolekci, který vás zaujme :-) Obecně bývají ty tmavší spíš v kolekci pro podzim a zimu.

      Vymazat
  5. A je lepší tato longline Freya nebo longline od Panache? Myslím střihově a tím, jak sedí? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle se špatně porovnává, protože každá je trochu jiná. Pansy (i Ivy) je ohebnější a má nižší obvod. Oproti tomu Minnie od Panache má tužší, pevnější košíčky (ale stále ohebné), méně se rýsují švy a má vyšší obvod. Dobré jsou ale obě dvě. Co jsem tak slyšela, tak Minnie byla hodně chválená, že sedla velkému množství žen. Takže možná by mohla být jistější, pokud s longline střihem zatím nemáte zkušenosti.

      Vymazat