11 komentářů
  1. Tedy ta značka Freya mě začíná velmi lákat. Krásné kousky. A ty barvičky... :-) Nevíš, zda mají i naší velikost 75H (UK 34FF)? Děkuji. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodně mají :-) Tady je vyfiltrováno vše, co Freya aktuáně v 34FF nabízí a je toho dost: http://www.freyalingerie.com/lingerie-and-underwear.aspx#!t=8036,8037,8038&s=14&f=8
      Určitě stojí za zkoušku.

      Vymazat
  2. Ahoj. Zajímalo by mě, zda ta varianta bez kostic sedí dobře i ve velkých velikostech? Neznáte někoho, kdo by ji měl? Recenze na cizích e-shopech nepřeložím, neumím anglicky. Děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj,
      bohužel nevím, jak bude sedět ve větších velikostech. Měla jsem ji na sobě, ale já určitě nemám velká prsa :-) Mně ale seděla pěkně. Až jsem byla hodně překvapená na to, že je to bezkosticová podprsenka. V ČR ji nabízí Správná podprsenka, tak můžete zkusit objednat: http://www.eshopspravnapodprsenka.cz/podprsenky/1459-freya-deco-nude-bez-kostice.html

      Vymazat
  3. Ahoj.
    Měla jsi na sobě, prosím, taky tuto verzi?
    http://eshop.triola.cz/podprsenky/668-Podprsenka-Freya-Deco-AA1254.html#/barva-toz_svetle_modra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tuhle jsem na sobě neměla, ale myslím, že by měla být stejná (nebo alespoň hodně podobná) jako tato červená.

      Vymazat
  4. Tobě sedí krásně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :-) Po pár hodinách nošení už to ale taky nebylo ono, protože začala odstávat. Poslala jsem ji proto radši dál.

      Vymazat
    2. Vážně? Já mám s ní taky takový problém, což nechápu...

      Vymazat
    3. A jiné deco této značky Ti to dělají taky?

      Vymazat
    4. Myslím, že s ní má tento problém hodně žen. Klasická Deco má obecně docela vysoké košíčky, které můžou začít odstávat. Řešením může být menší velikost (ale ne vždy), nebo jiný střih Deco. Třeba Spotlight, která má na horním okraji šev, mi sedí mnohem líp.
      http://www.abracabra.cz/2015/12/freya-deco-spotlight.html

      Vymazat