2 komentářů
  1. Díky za článek! Mně tedy Arianna ještě víc připomíná starou Amor od Masquerade, zajímalo by mě, jestli bude sedět stejně :) Jinak - doufám, že odteď nechceš psát blog jen v angličtině. Je to snad jediný česky psaný blog o spodním prádle (tedy, s výjimkou mého začínajícího http://shortslimandcurvy.blogspot.cz/ ) a je to pro mě vždycky úleva, na chvíli si odpočinout od angličtiny :)
    /
    Thanks for this post! Arianna reminds me Amor by Masquerade (old collection) - I am curious if the fit is similar :) Anyway - I hope you will keep writing Czech versions of your posts. It is the only Czech lingerie blog I know (excluding my little beginning http://shortslimandcurvy.blogspot.cz/ ) and I really like the possibility of reading something in Czech sometimes :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, vidíš, Amor, to mě ani nenapadlo. Hlavně že jsem ji měla a ještě mám doma od ní kalhotky :-) Blog jen v AJ určitě nebude, na to moje angličtina není dostatečně dobrá :-) Jen u těchto článků jsem si říkala, že jsou důležitější fotky, tak se mi nechtělo ty krátké komentáře psát dvojjazyčně.

      Vymazat