8 komentářů
  1. Pár dnů zpátky jsem na tvoji stránku narazila přes odkaz na Módním pekle a musím říct, že to je jedna z nejlepších věcí, které se mi v poslední době staly. A to fakt nekecám! :D
    Nosívala jsem obvykle podprsenku velikosti 75C, ale nikdy jsem se v ní necítila dobře. Co chvíli mi prsa koukala ven a přitom, když jsem podprsenku oblékla, tak to bylo akorát. A když jsem se v prádle necítila dobře, začala jsem se stydět a hrbit, abych ty svoje prsa schovala... Prostě jedno s druhým. Moje sebevědomí dost utrpělo.
    Pak jsem si podle jedné stránky našla, že bych ve skutečnosti měla mít 65F, což mi přišlo jako fakt blbý vtip. Navíc, kde bych asi tak něco podobného sehnala, když v obchodech mají maximálně déčka a to je v obvodu 80.
    I díky tvým článkům jsem pochopila, že mít velikost 65F fakt blbost není. Už třetí den tady podrobně studuju tvé články a dozvěděla jsem se víc, než kdy mi byly "vyškolené" prodavačky schopné říct. Děkuju, děkuju, děkuju! Jsi poklad! :)
    A teď k Valentýnu, aby tenhle komentář nebyl úplně off topic... Speciální prádlo na Valentýna nemám. Ráda bych si něco spešl pořídila, ale určitě ne kvůli tomuhle svátku. Jsem spíš pro první máj lásky čas :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju za krásný komentář, moc mě potěšil :-) Tohle je jeden z důvodů, proč psát. Když vidím, že to někomu přijde užitečné a pomůže mu to. Takže ještě jednou moc děkuju :-)
      Nenech se odradit tím, že se Tvoje velikost špatně shání. Mám podobnou, takže vím, o čem mluvím :-) Pár obchodů v republice přece jen je a britské eshopy to jistí :-)
      Kdybys měla nějaký dotaz, klidně napiš. Nebo třeba námět na něco, o čem by sis chtěla přečíst.

      Vymazat
    2. Kdybys udělala i nějaký článek o českých e-shopech, případně kamenných obchodech, to by bylo super :) Přece jen si nejsem jistá, jestli svoji první "drahou" podprsenku chci kupovat ze zahraničí, kdybych ji náhodou musela vracet nebo vyměňovat...
      Jinak už se moc moc těším na další článek, ať už bude o čemkoliv ;)

      Vymazat
    3. Píšu si na seznam nápadů na další články :-)

      Vymazat
  2. Cernobily pradlo je uzasny, jen si neumim predstavit, co udela ta masle az si na ni neco oblecu. A jo, vlastne, ono je to eroticky pradlo, takze si nic neoblecu:)

    OdpovědětVymazat
  3. Trochu off topic komentář - před pár dny jsem narazila na Tvůj blog zmíněný v jednom komentáři na Módním pekle a musím říct, že jsem fakt nadšeně začetla, zvlášť recenze jsou super! A chytla jsem inspiraci a byla bych moc ráda za radu - moc se mi zalíbily podprsenky typu "longline", předtím jsem se s nimi nikdy nesetkala, ale bohužel vyhledávač mi moc nepomohl. Zkoušela jsem je hledat jakožto "longline", což mi nenašlo skoro nic, nebo poté i jako polokorzety, ale i tak to byla bída, hlavně co se týká značek (vyhodilo mi to asi 2 laciné a s obouma mám špatnou zkušenost). Nemohla bys mi proto, prosímprosím, dát nějakou nápovědu k e-shopu, kde by se daly sehnat třeba ty krásné od Freya (nebo jakákoliv jiná značka)? Mám velikost 65 F-G, tak doufám, že to nebude marné :-) dík moc, Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za komentář. Další, který mě moc potěšil :-)
      Co se týče longline podprsenek, tak v ČR to bude asi složitější. Bežně je moc nikdo nevímá, aspoň co vím. V někteých obchodech (Správná podprsenka, Caresse, Madam Podprsenka,...) by Ti měli být schopní ji nejspíš objednat. Já osobně nakupuju v britských eshopech. A tam můžu doporučit kterýkoliv z tohoto seznamu: http://www.abracabra.cz/2014/09/britske-eshopy-se-spodnim-pradlem.html Popřípadě ještě Brastop: http://www.brastop.com/
      Doufám, že jsem pomohla :-)

      Vymazat