4 komentářů
  1. Tak já zkoušela právě tuhle od Ewy a pak bez ramínek Freyu a Freya mi přijde daleko lepší. Poskytuje jakoby daleko lepší podporu a líp prsa udrží, v téhle jsem měla pocit, že mi ty prsa za chvilu spadnou a taky mi nedělá tak hezká prsa.

    http://www.freyalingerie.com/lingerie/essentials/deco/moulded_strapless_bra.aspx?colour=nude

    Co se týká toho, že se v ní dlouho nedá vydržet, tak na to mě upozorňovala prodavačka, že aby to drželo, tak to musí být hodně pevný + ty silikonový pásky, že se s nošením musí začít "postupně" - což je asi fakt, pač když jsem ji měla poprvé na sobě, myslela sem, že za 20min chcípnu, ale teď vydržím už i několik hodin, takže to se časem poddá, jak si zvykneš :)
    Jinak já teda chodím do Caresse.

    Blondies z My Blond World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za komentář :-) Bezramínkovou Freyu jsem také zkoušela. Nebyla špatná, ale nakonec jsem se nějak rozhodla pro Ewu. Ale až budu potřebovat černou, tak půjdu pro Freyu, ať pak můžu porovnat.
      Trochu jsi mě uklidnila v tom, že Ti taky chvíli trvalo, než sis zvykla, tak snad to budu mít podobně.
      Caresse znám, byla jsem u nich a jednu podprsenku od nich také mám. Až zase pojedu do Prahy, tak moje kroky určitě povedou do obou obchodů :-)

      Vymazat
  2. Ahoj, děkuji za super recenzi, ale chci se s tebou ještě poradit - mám možnost koupit levně tuto podprsenku, téměř nenošenou ve velikosti 70 FF. Moje míry jsou cca 73/94 cm, Fauve a Freyu nosím ve velikosti 65 FF, Freya Deco má hlubší a vyšší košíček, takže mi stačí 65 F. Celkem mě překvapilo, že ti sedla 65 G, takže myslíš, že by mi mohla na mé míry sednout ta 70 FF, nebude velký košíček? Děkuji moc za odpověď, pěkný den, Marsé :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, předpokládám, že už jsem na Tvůj dotaz odpověděla na facebooku :-) Pro ostatní bych to jen shrnula tak, že odhadnout velikost u EM Strapless je docela složité, ale že za zkoušku ta 70FF stojí. Zvlášť když je za levno.

      Vymazat